Het bedrijf

Ger de Roos is in 1989 samen met zijn vrouw Alie gestart met het bedrijf en ze zijn begonnen met het verhuren van campers. Al gauw kwam er een werkplaats en een winkel met onderdelen en andere benodigdheden bij. Het stofferen van campers en caravans was een volgende logische stap die medio de jaren 90 is gezet. Weer een verdere stap werd het stofferen van meubels en het leveren van gordijnstoffen c.q. gordijnen.

In 2002 is Alie begonnen met de eerste webshop met meubelstoffen: Meubelstoffenvoordeel.nl .
Om een goede gevarieerde collectie stoffen aan te kunnen bieden is ze steeds op zoek naar nieuwe collecties. Een deel van de gevonden stoffen is niet c/q minder geschikt voor de klanten van meubelstoffenvoordeel.nl door zijn exclusiviteit en vaak ook door de prijs.
Om u toch deze stoffen aan te kunnen bieden is het idee voor een nieuwe webshop ontstaan en in 2008 is Effabrics online gegaan. De naam Effabrics is bedacht als afkorting voor: Exclusive Furniture Fabrics on-line.

Zoals de naam al zegt is onze hoofd activiteit de verkoop van meubelstoffen. We proberen een zeer divers assortiment aan stoffen aan te bieden in verschillende prijsklasses. De meubelstoffen komen van verschillende leveranciers die stoffen importeren uit o.a. Europeese landen, Amerika en soms zelfs Australië. Er worden geen stoffen aangeboden waarvan de herkomst dubieus is. We leveren uitsluitend kwalitatieve meubelstoffen.