Medewerker webshop

Wajong/werkfit/werkervaringsplaats (12-20 uur per week)

“Medewerker webshop”

Ben je al een tijd uit het werkproces en wil je graag weer aan de slag? Heb je een indicatie van het UWV voor een WerkFit / Werkervaring traject of heb je een Wajong uitkering?

Wij hebben plek voor een medewerker voor o.a.:

*Verzendklaar maken van pakketten
*Foto’s maken en bewerken
*Producten in de webshop zetten
*Opruimen & schoonmaken winkel/magazijn
*Post  verzorgen (stalen verzamelen, etiketjes maken, adresseren, opruimen.)

Deze werkzaamheden zijn afhankelijk van wat je kan, wat bij je past, wat er besteld is. Werk wordt verdeeld in overleg met collega’s.

Welke vaardigheden zijn vereist?
Je moet netjes en precies kunnen werken en betrouwbaar zijn in het uitvoeren van het werk. De handelingen kunnen niet steeds worden gecontroleerd of samen met iemand worden gedaan. We moeten er op kunnen vertrouwen dat het werk correct wordt uitgevoerd, zodat de klanten de juiste stalen krijgen, de goede producten, dat adressen goed worden opgeschreven enz.
Verder moet je met een computer kunnen omgaan waarvoor wat basisvaardigheden vereist zijn zoals mapjes kunnen maken voor foto’s,  knippen en plakken.

Wij bieden een WerkFit / Werkervaringsplek om op jouw manier (weer) aan het arbeidsproces te kunnen deelnemen met alle aspecten die hierbij komen kijken zoals;
voldoen aan de afgesproken werktijden,
omgaan met collega’s,
contactuele vaardigheden opbouwen, enz.

Wij bieden een rustige werkplek, geen werkdruk. Werktijden in overleg, uren kunnen worden opgebouwd.
Beschik je over genoemde vaardigheden en lijkt het je leuk werk? Neem dan contact op met ons of via je jobcoach, om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Wij werken samen met verschillende integratiebedrijven die het proces begeleiden. Waarschijnlijk heb je al contact met een dergelijk bedrijf.  Heb je deze nog niet, dan kunnen we je hier bij helpen.

Kom je bij ons werken, dan leggen we de afspraken vast, maken we samen een plan welke wij op papier zetten. Uiteraard evalueren we regelmatig, stellen de doelen bij en aan het eind van het traject (meestal 6 maanden tot 1 jaar) gaan we er van uit, dat je weer zover bent dat je naar een betaalde baan kunt uitstromen. Vind je in de loop van het traject een betaalde baan, is dat natuurlijk fantastisch voor je en kan het traject afgerond worden. Indien blijkt dat een (volledig) betaalde baan niet haalbaar is kunnen we kijken naar de mogelijkheden die wel aanwezig zijn.

Voor info kun jij of je jobcoach bellen met Alie of Gretha, tel. 0597-591162