Klusjesman, leerling meubelstoffeerder

werkfit/werkervaringsplaats

“Klusjesman”

Ben je al een tijd uit het werkproces en wil je graag weer aan de slag? Heb je een indicatie van het UWV voor een WerkFit / Werkervaring traject?

Wij hebben plek voor een handig persoon voor o.a.:

*Schilderen / timmeren (kleine bouwklusjes in en om het pand. Dit moet je zelfstandig kunnen uitvoeren op een niveau die in de bouw is gewenst)
*Licht tuinonderhoud
*Incidenteel plat dak/ dakgoten schoonhouden
*Opruimwerkzaamheden
*Kennis van modems, aansluiten/oplossen van incidentele storingen bij pc en printer zou fijn zijn, maar is geen vereiste.

Daarnaast willen/kunnen we je leren op geleide van opdrachten van klanten en jouw vaardigheden om meubels te stofferen en kussens te maken. We beginnen eenvoudig met b.v. het bekleden van zittingen van eethoekstoelen tot …
(Hiervoor is de handigheid en inzicht in timmerwerkzaamheden vereist. Meubels stofferen stoelt op dezelfde soort vaardigheden)

meubelstofferen
eethoekstoel restaureren, nieuwe veren

Wij bieden een WerkFit / Werkervaringsplek om op jouw manier (weer) aan het arbeidsproces te kunnen deelnemen met alle aspecten die hierbij komen kijken zoals;
voldoen aan de afgesproken werktijden,
omgaan met collega’s,
contactuele vaardigheden opbouwen, enz.

Wij bieden een rustige werkplek, geen werkdruk. Werktijden in overleg, uren kunnen worden opgebouwd.
Beschik je over genoemde vaardigheden en kan je netjes en precies werken? Neem dan contact op met ons of via je jobcoach, om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Wij werken samen met verschillende integratiebedrijven die het proces begeleiden. Waarschijnlijk heb je al contact met een dergelijk bedrijf.  Heb je deze nog niet, dan kunnen we je hier bij helpen.

Kom je bij ons werken, dan leggen we de afspraken vast, maken we samen een plan welke wij op papier zetten. Uiteraard evalueren we regelmatig, stellen de doelen bij en aan het eind van het traject (meestal 6 maanden tot 1 jaar) gaan we er van uit, dat je weer zover bent dat je naar een betaalde baan kunt uitstromen. Vind je in de loop van het traject een betaalde baan, is dat natuurlijk fantastisch voor je en kan het traject afgerond worden.

Voor info kun jij of je jobcoach bellen met Alie of Gretha, tel. 0597-591162