Naaister

werkfit/werkervaringsplaats

“Naaister”

Ben je al een tijd uit het werkproces en wil je graag weer aan de slag? Heb je een indicatie van het UWV voor een WerkFit / Werkervaring traject?

Wij hebben plek voor een handig persoon die goed met de naaimachine overweg kan. Wij maken regelmatig kussens voor meubels, caravan, boot. Ook bij meubelstofferen komt soms naaiwerk voor. Daarnaast maken we af en toe sierkussens, niet te grote gordijnen e.d.

Wij hebben uiteraard industriële naai en lockmachines, maar ook huishoudmachines voor de lichtere stoffen. Je hoeft geen ervaring te hebben met de industrie machines, dat kunnen we je leren.
Kan je kleding maken d.m.v. een patroon, durf je in dure stof te knippen, heb je inzicht hoe je een probleem kan oplossen en vind je naaien leuk werk? Dan kunnen we je ook leren hoe je de kussens moet opmeten, de stof moet knippen enz. Dat doen we soms met mallen, maar meestal door uit te meten.

Zijn er geen naaiwerkzaamheden, dan kan je ingezet worden in een ander onderdeel van het bedrijf. Zoals het verwerken van staalaanvragen, bestellingen of werken in de webshop (producten toevoegen)
Ook moet er opgeruimd, schoongehouden worden. Naast je eigen werkplek kan het betekenen, dat je ook hier wordt ingezet.

Wij bieden een WerkFit / Werkervaringsplek om op jouw manier (weer) aan het arbeidsproces te kunnen deelnemen met alle aspecten die hierbij komen kijken zoals;
voldoen aan de afgesproken werktijden,
het leren van nieuwe vaardigheden in het werk,
omgaan met collega’s,
contactuele vaardigheden opbouwen, enz.

Wij bieden een rustige werkplek, geen werkdruk. Werktijden in overleg.
Beschik je over genoemde vaardigheden en kan je netjes en precies werken? Neem dan contact op met ons of via je jobcoach, om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Wij werken samen met verschillende integratiebedrijven die het proces begeleiden. Waarschijnlijk heb je al contact met een dergelijk bedrijf.  Heb je deze nog niet, dan kunnen we je hier bij helpen.

Kom je bij ons werken, dan leggen we de afspraken vast, maken we samen een plan welke wij op papier zetten. Uiteraard evalueren we regelmatig, stellen de doelen bij en aan het eind van het traject (meestal 6 maanden tot 1 jaar) gaan we er van uit, dat je weer zover bent dat je naar een betaalde baan kunt uitstromen. Vind je in de loop van het traject een betaalde baan, is dat natuurlijk fantastisch voor je en kan het traject afgerond worden.

Voor info kun jij of je jobcoach bellen met Alie of Gretha, tel. 0597-591162

O ja, als je langs komt neem dan 1 of een paar werkstukken mee wat je hebt gemaakt. Dan krijgen we een beter idee wat je kan.